VIP salónky díky kreditkám
no ale ofiko by to na příletový jít nemělo, ne? To si myslim, že je spíš kombinace jejich uvolněnýho přístupu a vidiny 23 ojro tržby...
no mě by zajímalo jak je to v těch hospodách, o kterých se píše v LK, to je pivo zdarma nebo jen něco odečtou?
Info najdeš přímo v aplikaci Lounge key u daného podniku. Za každé "použití" vstupu z Lounge key (na osobu je možné použít 1 vstup) to odečte z útraty 23 euro / 550 Kč.
matej15 napsal(a):Obsluha v těch Pilsner pubech ráda tvrdí všechno možné, jen aby se člověka s LK zbavila. Už jsem tam slyšel, že na příletový BP to nejde, na alkohol to nejde uplatnit, v té co je v landside vedle Burger Kingu, že neberou LK vůbec (brali, ale musel jsem bábu přesvědčit ať to načte, na což bylo milion keců), že se musí LK hlásit ještě před objednáním, jinak že to nejde uplatnit (šlo bez problémů)... Holt pro ně lepší cizinec co to tam roztoči i s pořádným dýškem, než někdo kdo zaplatí v podstatě voucherem 😀
doporučuji se s podmíénkami dinningu u Loungkey seznámit. Mimojiné tam najdeš explicitiní požadavek na předložení boarding pasu a LK / CC společně s objednávkou, a ne s nimi vyrukovat až při placení.
Cituji:
To be eligible, cardholders must present a valid Card and Boarding pass with confirmed same-day travel before placing an order.
Takže pokud LK benefit claimuješ znenadání až při placení, tak hospodá má právo tě s ní poslat do háje.
nucene premisteny brumak napsal(a):no ale ofiko by to na příletový jít nemělo, ne? To si myslim, že je spíš kombinace jejich uvolněnýho přístupu a vidiny 23 ojro tržby...
T&C LoungeKey definují podmínky vstupu do Lounge i Hospody (v originále) stejně, a to takto:
x Valid means of acces (čili LK kartička/ Kreditka s LK)
x Valid boarding pass (takže jak pro lounge, tak pro hospodu je to o tom, jestli se dá boarding pass po letu považovat za validní, a nebo ne)
x ID (občanka, pas)
Tahle stránka ti nedá boarding pass, jen udělá rezervaci, dostaneš PNR, ale ta exspiruje a rozhodně z ní BP nedostaneš.
bugr napsal(a):šel by tam předložit fejkovej tiket třeba tady odsud?
To máš levnější si koupit throwaway ryanair, ne?
bugr napsal(a):šel by tam předložit fejkovej tiket třeba tady odsud?
Jaky duvod by byl pouzivat fejkovy ticket, kdyz mas priletovy BP? A lze tam vyuzit az 1 hosta, teda celkem 2 vstupy na jednu kartu. Loni jsme tam snidali za 2tis……ale tak nejak se stejne kroutim, ceny tam jsou uplne mimo, jakoze fresh dzus 175kč, bageta 169kč, cola 99kč, teply jidlo kolem 400-500kč, pivo cca 120-150kc dle velikosti a druhu. Ted jsme tam meli s detma 4 teriyaki bagety, fresh, 3xnealko a 1160kč, na LK tam byla pulka z tech minima lidi🤦♀️.
to byla čistě akademická otázka ohledně využití LK na příletu protože jestli dobře chápu na proletěnou letenky by člověka měli poslat někam.
Ono jestli se rozhodnu pro preferovaný routing do MNL tak si LK užiju do konce roku docela dost.
Oni tam taky dost solidně podražili. Není to tak dávno, co tam velká Plzeň stála 99 Kč a hlavní jídla kolem 300 Kč i méně. Pak se za ten LK daly dát 2-3 velký piva + dobré jídlo. To samé v Bottega baru, co taky provozuje Lagardere.
Teď už to tak zajímavé není, protože srovnali ceny s AeroPorto restaurací, která byla předražená vždycky.
Premium plaza lounge LHR terminal 5 navštíven v době snídaně, kvalitní teplá snídaně, pustili nas dovnitř i když bylo plno, čas nekontrolují, pivo zdarma, ostatní alkohol se platí.
Letiště SFO terminal 1 gaty A bída, nejlepší je China lounge, jedno teplé jidlo hovězí s rýží a teplým salátem, hodne druhu ovoce, moucniky, alkohol zdarma, akorát nas vyhodili v 18.00, Goden gate a Virgin jsou večer taky zavřené. Vyřešili jsme to přechodem ke gatum B asi 5 minut chůze, u B4 je nový The Club SFO, spousta druhů alkoholu a koktejly zdarma. Jinak jidlo pro 30-, vegetariansky, vegansky, frutariansky, zrni pro slepice a další cool mnamky, čas nekontroluji, otevřen i pozdě v noci. Je tam i welnes (placené ), krb s pohovkou s polštáři, klidova místnost, mistnosti s různou barvou světla
Radisson v KTM, dostupný přes LK. Vše ok.
Dneska rano v Praze na T1 MC lounge plny, takze na LK smula, pousteli jen lidi s MC. Poslali nas do maleho salonku u jídelny, vystali jsme asi 10 minut frontu a nestalo to za to. Jidla jeste mensi vyber nez v MC lounge. Hraskova polevka, sunka, salam, syr, asi 2 pomazanky. Vseho malo, nadobi nikdo neuklizel, priste pujdeme rovnou do Plzenky.
Ja mam uplne opacnou zkusenost. Pred 2 tydny rano (7.30) jednotky lidi, sli jsme na MC a deti na LK, vsude misto, jidla dost , jeste jsem rikala, ze lepsi jak Erste na T2.
Pearl Lounge v AUH na LK dneska v 7 rano salonek plny tak z poloviny, postupne se zaplnil behem dalsi hodiny skoro do plna. K jidlu asi 5 teplych pokrmu, pro nas vajicka a parky, oboji OK. Nejake ovoce, zelenina atd. Alkohol vcetne piva a vina na baru, obsluha ochotna. Za me rozumne vybalozeny vstup na LK.
KLM- Lounge Toronto
Vstup na LK a PP. Obsazenost cca 25%.
Tepla jídla, super alkohol a opravdu luxusní deserty. Plus je hezký výhled, příjemná obsluha a včasné doplňování. Chybí sprchy, jinak bych dal plný počet. Takto 9/10 😁
Pěkný, také jsem si to užila. Velký rozdíl oproti tomu vedlejšímu lounge, který je hrozná díra.
Včera vyzkoušen salónek v OSR. Byl jsem tam na promo letu Čedoku, oni si udělali mecheche pro kamarády a novináře, nás běžné pasažéry tam nepustili. Tak jsem vzal kamaráda do salónku, který byl otevřen. Nefunguje ji tam čtečka, pán musel číslo z LK opsat ručně. Ale byl v pohodě, nabídl nám výborný toast, dali jsme pivo, výhled na dráhu pěkný jen škoda té reklamy na skle.
...tvl tak to je teda od Čedoku solidní trapárna, že tam nepozval všechny, kdo si ten promo let zakoupil.
Co jiného od Čedoku čekat. 😂 Prezentovali to jako promo akci, ale vypadlo jim z toho "pro kámoše". Aspoň teda u brány nastražili buchty pro kaštany.
bugr napsal(a):Včera vyzkoušen salónek v OSR. Byl jsem tam na promo letu Čedoku, oni si udělali mecheche pro kamarády a novináře, nás běžné pasažéry tam nepustili. Tak jsem vzal kamaráda do salónku, který byl otevřen. Nefunguje ji tam čtečka, pán musel číslo z LK opsat ručně. Ale byl v pohodě, nabídl nám výborný toast, dali jsme pivo, výhled na dráhu pěkný jen škoda té reklamy na skle.
Tak to je ubohý. Dnes na mě od rána skáče ze všech možných kanálů (hlavně JCL) jaká že to byla bomba a velký den atd. :D